Persoon


John van der Tol

John van der Tol

Citymanager Teylingen

Waar staat de Citymanager voor?

Als citymanager denk en werk ik graag mee om de economische posities van de winkelgebieden in mijn werkveld samen met de aanwezige ondernemers te versterken.


Over John van der Tol

John van der Tol  (31-01-1967) is geboren in Utrecht en woonachtig sinds 2009 in Voorhout. Samenwonend met de echte Voorhoutse Judith en onze dochter Isis van der Tol (2011). Eind 2010 ondernemer geworden en vanaf dat moment hard gewerkt aan het opbouwen van een lokaal netwerk. Een man van de praktijk en zoon van een middenstander waar meewerken vanzelfsprekend was. Hobby’s: golf, formule 1 en voetbal. Sinds 1 november 2016 Citymanager van Teylingen waar ik in 20 uur per week mij inzet voor de winkelkernen in Sassenheim en Voorhout en de winkelkern + recreatiegebied van Warmond.

Op InTeylingen kan je informatie van John verwachten over ontwikkelingen en resultaten van zijn functie als citymanager. 

Als Citymanager

Als citymanager denk en werk ik graag mee om de economische posities van de winkelgebieden in mijn werkveld samen met de aanwezige ondernemers te versterken. Bevlogen en met hart en ziel zet ik mij daarvoor in.
Specialismen: netwerken - communicatie - verbindingen leggen - bruggen bouwen - praktisch - doelgericht - spin in het web – vertrouwenspersoon.

reacties